Categorii
Noutati

Alegerea hainelor casual

Alegerea hainelor casual cum se face?

Îmbrăcămintea devine o parte din ce în ce mai importantă a imaginii oamenilor în zilele noastre. În trecut, oamenii erau foarte deosebiți în legătură cu hainele pe care le purtau la serviciu sau la petreceri, dar nu acordau prea multă atenție hainelor lor casual.

Atitudinea pare să fi luat o întorsătură drastică, mulți oameni cheltuind mult mai mult pe haine casual de marcă și optând pentru haine de lucru mai ieftine la supermarket, care pot fi pur și simplu folosite și răscumpărate atunci când sunt purtate.

Pentru a reprezenta această schimbare a cheltuielilor consumatorilor, s-au dezvoltat multe mărci mari care completează piața hainelor casual și au devenit recunoscute ca nume de uz casnic. Stilurile disponibile pot varia masiv de la tricouri și blugi retro până la polo-uri și cardigane mai inteligente. Ne vom uita în principal la pantofi și cămăși pentru baza acestui articol.

Pantofii casual

În acest moment, pantofii casual par a fi împărțiți în câteva stiluri distinctive, există treninguri standard, pantofi alunecați, treninguri cu spate înalt și pantofi cu design gros sau pantofi sport de stradă.

Antrenorul standard este asociat în mod obișnuit cu mărci sportive mari, cum ar fi Adidas și Nike, este de obicei perceput a fi „lipicios” de a purta aceste tipuri de pantofi cu casualul mai inteligent acolo unde este disponibil în aceste zile, dar utilizarea lor principală rămâne ca echipament sportiv. Dacă este purtat cu setul potrivit de haine, oricine poate scoate dresurile, dar asigură-te că nu mergi cu o pereche inteligentă de blugi și o combinație de cardigan cu cămașă.

Pompele sau pantofii slip on au devenit din ce în ce mai populari în ultimii trei ani, au fost lansate de către branduri de îmbrăcăminte alternative, cum ar fi Vans, pentru a viza o piață unisex (deși design-urile sau culorile extreme de multe ori înclină unele stiluri pentru un sex). Ele se potrivesc fie cu un stil casual, fie cu un stil casual inteligent și vin într-o gamă masivă de culori și modele. Popularitatea lor a crescut recent și mai mult, multe mărci de masă adoptând stilul (mai ales pentru femei) și realizând versiuni ceva mai elegante ale a ceea ce a existat inițial.

Designul de pantofi Converse

Stilul de antrenor cu spate înalt este cel mai frecvent asociat cu designul de pantofi Converse sau Converse Classics. Acești pantofi tind să fie confecționați dintr-un material de pânză care este confortabil și respirabil și tinde să se împrumute unor modele mai simple.

Acestea sunt adesea disponibile într-o selecție de culori neutre, ceea ce înseamnă că se pot potrivi cu multe ținute. Designul lor simplu le conferă, de asemenea, o senzație inteligentă, cu toate acestea, ele pot părea în continuare foarte „antrenante” dacă intenționați un aspect inteligent-casual.

Formatorii groși, mai des cunoscuți ca spectacole de skate, sunt mult mai larg decât acum 5 ani. Acestea sunt puternic asociate cu scenele de skate și rock și cu marca Vans. Acestea au un stil robust și o durabilitate ridicată și se potrivesc bine cu un aspect mai casual. Seamănă foarte mult cu antrenorii standard, dar au un stil mult mai plat și mai larg.

Tricourile pot spune multe despre o persoană

În zilele noastre, tricourile pot spune multe despre o persoană, în principal pentru că sunt disponibile atât de multe stiluri diferite, prin urmare, selectarea unuia unde trebuie să însemne că aveți o afiliere cu ceea ce este imprimat pe ea.

Există, în prezent, două stiluri distincte de tricouri, tricouri de marcă etichetate fie cu o siglă de companie sau de produs și tricouri în stil „retro” sau „vintage” etichetate cu produse și imagini din moda trecută.

Tricourile de marcă apar de obicei puțin mai inteligente decât omologii lor retro și sunt, de asemenea, culori mai standardizate (cum ar fi albastru, alb-negru). Cămășile în stil retro prezintă de obicei un logo sau o imagine a unei emisiuni TV sau a unei companii învechite și sunt deseori făcute să pară decolorate și vechi intenționat.

De asemenea, pot prezenta jocuri de cuvinte și companii compuse, dar amuzante, bazate pe mărci mai vechi din viața reală. Sunt mult mai puțin formale decât tricourile standard.

Concluzie

Sperăm că acest articol v-a dat o idee despre ce stiluri aveți la dispoziție pentru a le combina, precum și principiile de bază referitoare la stilurile care sunt de fapt.

Puteți vizita o multitudine de magazine bune pentru mai multe informații și imagini cu articolele de îmbrăcăminte pe care le puteți achiziționa, inclusiv mărci precum Converse, Original Penguin, Vans și Crocs.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?